Nieuw boek

 

Op 4 oktober 2024 vond in het theater van boekhandel Donner in Rotterdam de presentatie van mijn boek ‘Paniek om niets’ plaats. Simon Dikker Hupkes, redacteur van uitgeverij Atlas Contact, hield een inleidende toespraak over het ontstaan van het boek. Ikzelf vertelde waar het over gaat, de meetrevolutie.

Daarna bood ik het eerste exemplaar aan aan toxicoloog Aalt Bast, emeritus hoogleraar in Maastricht en voormalig voorzitter van de Nederlandse toxicologen-vereniging. Bast – die mijn boek heeft meegelezen – hield vervolgens een toespraak over Paracelsus, aan wie het boek is opgedragen, en over ‘gif’ en ‘natuurlijk’.

Tot slot hield Dap Hartmann, astronoom en eveneens meelezer, een toespraak over het boek en de auteur. Na afloop werden er boeken gesigneerd.

Op vrijdag 4 oktober wordt mijn nieuwe boek ‘Paniek om niets’ gepresenteerd in Donner, op de Coolsingel in Rotterdam, van 16.00 tot 18.00 uur. Diverse sprekers houden korte toespraken en het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan Aalt Bast. Daarna signeer ik desgewenst een exemplaar van het boek. De toegang is gratis, wel graag aanmelden.